DOLAR 32,3811 -0.21%
EURO 34,8416 0.18%
ALTIN 2.441,610,14
BITCOIN 2041895-1.19433%
Sakarya
14°

KAPALI

21:37

YATSIYA KALAN SÜRE

Kocaali’de bisiklet festivali

Kocaali’de bisiklet festivali

Temmuz ayını bolca organizasyon ve festivalle geçirecek olan Kocaali’de bir organizasyon da doğa bisiklet tutkunları için düzenleniyor.

ABONE OL
12 Şubat 2024 20:42
Kocaali’de bisiklet festivali
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kocaali Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde organize edilen bisiklet festivali üç gün sürecek. Kocaali Merkez Plajı’nda çadır kampında konaklayacak olan doğa ve bisiklet tutkunları günlük turlarla çevreyi gezecek.

ÜÇ GÜN FESTİVAL
Yaz mevsiminin gelmesi ile özellikle gençlere, spor ve doğa tutkunlarına yönelik düzenlediği organizasyonları sıklaştıran Kocaali Gençlik ve Spor Müdürlüğü doğa ve bisiklet tutkunları için yeni bir organizasyona daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Kocaali Kaymakamlığı, Kocaali BelediyesiSakarya Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ve Kocaali’de gerçekleştirilecek Bisiklet Festivali üç gün sürecek. 15 Temmuz Cuma günü sabah saatlerinde başlayacak olan festival 17 Temmuz Pazar akşamı sona erecek.

130 KM PARKUR
Her katılımcının kendi bisikleti ile katılacağı festival 15 Temmuz da Kocaali Merkez Plajı’ndaki kamp alanında başlayacak. Festivalin birinci gününde Kocaali Merkez Plajı’ndan Sakarya Nehri’ne kadar 45 kilometrelik parkur gezilecek. Aynı gün 15 Temmuz etkinliğine katılacak olan bisiklet tutkunları akşam Çadır Kampında konaklayacak. Festivalin ikinci gününde Kocaali Akçakoca arası 60 kilometrelik parkur gezilecek akşamında ise plaj voleybolu ve plaj futbolu müsabakaları yapılacak. Konaklama yine kamp alanında olacak. Festivalin son gününde ise Kocaali Maden Deresi arası 30 kilometrelik parkur gezilecek ayrıca Maden Deresi’nde doğa yürüyüşü yapılarak etkinlik sonlandırılacak.

SINIRLI KATILIM
Festivalle ilgili açıklamada bulunan Kocaali Gençlik ve Spor Müdürü Ramazan Doğanay katılımın sınırlı sayıda tutulduğunu söyledi. Doğanay “Etkinlik alanında ve tur güzergahlarında alkol ve sigara gibi bağımlılık yapıcı maddelerin kullanımı yasak olacak. Festivale her katılımcı kendi bisikleti ile katılacak. Konaklama çadır kampı şeklinde olacak. Çadırlar ve matlar organizasyon ekibi tarafından karşılanacaktır. Ve etkinliğe katılım başvuran ilk 100 kişi ile sınırlıdır. 15 yaş üzeri başvuru yapabilir. Cuma akşam yemeği, Cumartesi sabah kahvaltısı ve akşam yemeği, pazar sabah kahvaltısı ve öğlen yemeği Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacaktır.  Etkinlik süresince diğer öğün ve harcamalar katılımcılara ait olacak dedi. Ayrıca kayıt yaptırmadan gelenler çadır ve kumanyalarını kendileri tedarik edecek. Bilgi almak isteyen vatandaşlarımız 0 555 845 5514 Numaralı telefondan ya da Gsb_Kocaaligm instagram sayfasından ulaşabilirler” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.