DOLAR 32,4827 0.04%
EURO 34,8643 -0.05%
ALTIN 2.435,090,02
BITCOIN 20742901.09226%
Sakarya
16°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

O Dava Kocaali Sulh Hukuk Mahkemesinde Görülecek!

O Dava Kocaali Sulh Hukuk Mahkemesinde Görülecek!

ABONE OL
29 Ocak 2023 21:11
O Dava Kocaali Sulh Hukuk Mahkemesinde Görülecek!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Melen barajındaki gecikmeler nedeniyle ve gecikmeye bağlı İSKİ’nin gördüğü zararın tespiti için “İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Devlet Su İşlerini” (DSİ) Kocaali Sulh Hukuk Mahkemesinde mahkemeye verdi.

TESPİT DAVASI AÇILDI

Melen Barajı’nın, DSİ Genel Müdürlüğü’nce açıklanan süreler içinde tamamlanamayarak işletmeye alınmaması nedeniyle İSKİ Genel Müdürlüğü’nün, meydana gelen zararın tespiti talebiyle Kocaali Sulh Hukuk Mahkemesi’nde geçen 9 Kasım’da tespit davası açtığı aktarıldı. Şu an, yapılan keşif sonucu düzenlenecek bilirkişi raporunun beklendiği öğrenildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kurumu İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), İstanbul’un su ihtiyacını karşılayacak Melen Barajı’nın Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’nce açıklanan süreler içinde tamamlanamaması nedeniyle uğratılan zararın tespit edilmesi için dava açtı. Davada bilirkişi raporunun beklendiği öğrenildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.