DOLAR 32,5003 0.06%
EURO 35,1129 0.53%
ALTIN 2.439,450,05
BITCOIN 2043306-1.3895%
Sakarya
14°

KAPALI

21:17

YATSIYA KALAN SÜRE

Ormanda, arkadaşının eşinin ateşlediği tabanca ile yaşamını yitirdi
  • Kocaali Haber
  • Gündem
  • Ormanda, arkadaşının eşinin ateşlediği tabanca ile yaşamını yitirdi

Ormanda, arkadaşının eşinin ateşlediği tabanca ile yaşamını yitirdi

ABONE OL
12 Şubat 2024 20:25
Ormanda, arkadaşının eşinin ateşlediği tabanca ile yaşamını yitirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SAKARYA’nın Kocaali ilçesinde Hasan Ali Karataş (43), mangal yapmak için ailesi ve arkadaşlarıyla beraber piknik yapmak üzere ormana gitti. Silah atışları yaptıkları sırada Karataş, arkadaşının eşi Fatma A.’nın ateşlediği tabancadan çıkan kurşunla vurularak hayatını kaybetti. Fatma A. gözaltına alındı.

Karasu Devlet Hastanesi’nde emniyet görevlisi olarak çalışan Hasan Ali Karataş, ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte Kocaali ilçesi Çamdağı bölgesine piknik yapmaya gitti. Silahlarını çıkaran gruptan bazıları atış yapmaya başladı. Bu sırada, arkadaşının eşi Fatma A.’nın ateşlediği tabancadan çıkan kurşun Karataş’a isabet etti. Haber verilmesi üzerine hadise yerine gelen sıhhat ekibi ağır yaralanan Karataş’ı Kocaali Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Karataş doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Jandarma ekipleri Fatma A.’yı gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Karataş Kocaali Karataş

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.